Gott betyg för Kulturminnet

Just nu läser du en av Sveriges fem bästa bloggar om kultur och historia, i alla fall enligt Top Blog Areas rankning.

Motiveringen till Kulturminnets fina placering lyder:

Kulturminnet är en blogg om kultur och kulturhistoria som ger dig minnen, berättelser och kulturmärken från svensk historia. Det är en unik blogg på så sätt att den går på djupet och berättar i detalj om svenska kulturminnen. Här finns en riktig skatt för den som vill fördjupa sig i svensk historia. Dessutom får du en hel del boktips och vägledning till ytterligare forskande i ämnet.

Det är, måste jag säga, en beskrivning som förpliktigar och jag får nog kämpa för att leva upp till den. Men jag lovar förstås att jag ska fortsätta göra mitt allra bästa.

5 reaktioner på ”Gott betyg för Kulturminnet

 1. Hej och
  Grattis till den fina utmärkelsen . Jag är mycket tacksam att jag hittat hit och har stor glädje av att läsa Kulturminnet Alltid så välformulerad
  Vänligen Lars Cederberg

  Gillad av 1 person

 2. Du är alltför blygsam, Malin. Så vitt jag kan se är Kulturminnet inte bara en av de fem bästa, utan den näst bästa av de fem. Grattis till silver!

  Gilla

  • Tack, Anna! Visst blev jag glad när jag upptäckte denna silverplacering. Men jag väljer att vara lite blygsam, eftersom jag inte vet hur urvalet har gjorts. Lite förvånande är det trots allt att Kulturminnet klår både Riksantikvarieämbetets och Historiska museets bloggar.

   Gillad av 1 person

 3. Pingback: Året som gått | Kulturminnet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s